Adresgegevens
Adresgegevens
ZOEKEN
Home | Publicaties | Activiteiten | Links | Contactgegevens
Welkom bij PGZN

Cosis is een stichting met daaronder de merken Promens Care en NOVO. NOVO en Promens Care werken samen in Cosis, omdat we geloven dat de kracht van samen en de kracht van lokale verankering meerwaarde biedt voor de mensen die we helpen bij NOVO en Promens Care. Het gaat om mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking.

De namen NOVO en Promens Care blijven in eerste instantie als merken onder stichting Cosis bestaan. In de loop van 2018 verdwijnen deze en gaan we over op één merk. Cosis wordt dan de naam voor onze hele organisatie en wat wij willen uitstralen. Op basis van onze strategie - De bedoeling -  blijven wij onze cliënten, mensen met  een verstandelijke en/of psychische beperking, hun netwerk en onze medewerkers ondersteunen en meerwaarde bieden, zoals u van ons gewend bent.  

De naam Cosis 

​​​​​​​​​​​​​​​​Cosis is een samenvoeging van de Latijnse woorden Co (samen), Esse (zijn) en Cosa (zaak/doel). De naam vertaalt op kernachtige wijze het streven van NOVO en Promens Care dat ‘Iedereen telt’. Cosis is het resultaat van een partnerschap tussen partijen. Daarom staat Cosis voor de ‘kracht van samen’.​​ 

Visie en Missie

Wij helpen mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen op het leven. Samen maken we kleine stappen.